2012. május 9., szerda

Kávés-diós piskótatekercs

A diós-csokis tortánál megmaradt krémhez sütöttem egy kávés piskótát.

Hozzávalók:
4 db tojás
4 evőkanál liszt
1 evőkanál instant kávé
4 evőkanál cukor
csipet só

A szokásos módon megsütjük a piskótát, még melegen feltekerjük, majd amikor kihűlt, betöltjük a krémmel, és a külsejét is bevonjuk vele.



3 megjegyzés:

  1. Nagyon kis mutatós, ízre is kiváló lehet :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia Konyhavirtuóz!
    Megérkeztem nézelődni a Blogkóstoló 3-hoz. Tetszik amit látok, sőt igazi virtuóz a látvány. Még egy darabig nézelődöm, hogy melyik készül majd el. Nem lesz egyszerű. Csodálatos dolgokat készítettél!:)) Tücsi

    VálaszTörlés
  3. Anazar, köszönöm!

    Tücsi, kedves vagy! Nézelődj csak, a határidőig van még bő 3 hét, addig még kerülnek fel új receptek.

    VálaszTörlés