A diós-csokis tortánál megmaradt krémhez sütöttem egy kávés piskótát.
Hozzávalók:
4 db tojás
4 evőkanál liszt
1 evőkanál instant kávé
4 evőkanál cukor
csipet só
A szokásos módon megsütjük a piskótát, még melegen feltekerjük, majd amikor kihűlt, betöltjük a krémmel, és a külsejét is bevonjuk vele.
Nagyon kis mutatós, ízre is kiváló lehet :-)
VálaszTörlésSzia Konyhavirtuóz!
VálaszTörlésMegérkeztem nézelődni a Blogkóstoló 3-hoz. Tetszik amit látok, sőt igazi virtuóz a látvány. Még egy darabig nézelődöm, hogy melyik készül majd el. Nem lesz egyszerű. Csodálatos dolgokat készítettél!:)) Tücsi
Anazar, köszönöm!
VálaszTörlésTücsi, kedves vagy! Nézelődj csak, a határidőig van még bő 3 hét, addig még kerülnek fel új receptek.