2012. május 12., szombat

Sajtos-mustáros-tejfölös csirkecomb

Hozzávalók:
8 db csirkecomb (felső)
1 nagy pohár tejföl
1 dl olaj
2 evőkanál mustár
3-4 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt sajt
só, bors, ízlés szerint egyéb fűszerek

A tejfölt összekeverjük a mustárral, az olajjal, a reszelt fokhagymával, sózzuk, borsozzuk, és ízlésünk szerint fűszerezzük. A csirkecombokat belemártogatjuk, majd egy tepsibe tesszük, és a maradék szósszal leöntjük. Alufóliával letakarva kb. 45 percig sütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal, és alufólia nélkül addig sütjük, amíg a sajt szépen megpirul a tetején.

Forrás: Nosalty, Kiss Mercedes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése