Hozzávalók (2 rúdhoz):
1 csomag hatlapos rétestészta
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál zsír
1 evőkanál őrölt pirospaprika
1-1 evőkanál pirosarany és gulyáskrém
30 dkg darált csirkehús
2 dl tejföl
Az összeállításhoz: olaj és zsemlemorzsa.
A hagymákat apró kockákra vágjuk és a zsíron pár perc alatt megfonnyasztjuk. Lehúzzuk a tűzről, meghintjük őrölt paprikával, hozzáadjuk a pirosaranyat, a gulyáskrémet és a darált húst. Visszatesszük a tűzre, és lefedve összepároljuk. Ha elkészült, hozzákeverjük a tejfölt és kevés zsemlemorzsát.
1-1 réteslapot nedves konyharuhára teszünk, kenőecsettel vékonyan megolajozzuk, majd ráterítünk még 2 lapot, amiket szintén megkenünk az olajjal. A lapokat zsemlemorzsával meghintjük, rákenjük a tölteléket, és felcsavarjuk. Tepsire helyezzük a két rudat, vékonyan megkenjük olajjal és kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
Forrás: Stahl Judit - Gyors szárnyas ételek
Íme a képzeletbeli bisztróm, pontosabban a kilátás a bisztrómból. Szeretettel várok mindenkit!:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése