Hozzávalók:
4 csirkemellfilé
4 mokkáskanál mustár
1 doboz kukorica
1 lilahagyma
1 kaliforniai paprika
1 csokor bazsalikom
20 dkg füstölt sajt
A csirkemellfiléket sóval, borssal fűszerezzük és bekenjük a mustárral. Forró olajban mindkét oldalukat megpirítjuk, majd tepsibe tesszük, és elkészítjük a sajtos-kukoricás ragut. A lecsepegtetett kukoricát tálba tesszük, majd hozzáadjuk az apróra vágott lilahagymát, a paprikát, a bazsalikomot, és a kis kockákra vágott füstölt sajtot. Az egészet jól összekeverjük, az előkészített hússzeletekre halmozzuk és 180 fokos sütőben pirosra sütjük.
Forrás: Nagy ízvadászat - Válogatás a Somogyi Hírlap 2009. évi receptversenyéből.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése