Hozzávalók:
4 tojásból készült kávés piskótalap (recept: itt)A krémhez:
2,5 dl tejszín
25 dkg mascarpone vagy lecsepegtetett tejföl
porcukor ízlés szerint
Az összeállításhoz: babapiskóta, kakaópor, 1,5 dl tejben feloldott 1 teáskanál instant kávé.
A krémhez a tejszínt habbá verjük, hozzákeverjük a mascarponét és porcukorral édesítjük.
A piskótalapot megkenjük a krém 2/3 részével, majd kávés tejbe mártott babapiskótákból 2 sort kirakunk. Óvatosan feltekerjük, a külsejét is bevonjuk a maradék krémmel. Kakaóport szitálunk a tetejére, végül habzsákba töltjük a maradék krémet és rózsákat nyomunk a tekercsre.
Nagyon jól néz ki és igen finom lehet!
VálaszTörlésJaj, de szép. És tuti nagyon finom is!:-))
VálaszTörlésMekkora ötlet, milyen dekoratív így ez az olasz finomság! :)
VálaszTörlésGyere játszani az én fordulómra is, ha van kedved! ;-)