Nem tudtam hogy mihez kezdjek a levesben főtt hússal, és a neten kutakodva találtam ezt a receptet.
Hozzávalók:
9 db vastagabb
palacsinta
30 dkg főtt hús
1 nagy doboz tejföl
2 tojás
20
dkg reszelt sajt
só, bors
A főtt húst aprítógépben összevágjuk, majd összekeverjük fél doboz tejföllel, a reszelt sajt felével és egy tojással. Egy jénai tálat előveszünk, kicsit kivajazzuk. A tejföl másik felét összekeverjük a tojással, sózzuk, borsozzuk. A palacsintákat megtöltjük a húsos keverékkel, majd feltekerjük. Szorosan egymás mellé helyezzük a jénai tálban. Mikor minden palacsintát megtöltöttünk, a tejföl-tojás keverékével leöntjük, kicsit elkenjük a tetején, majd a félretett reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben addig sütjük közepes lángon, amíg a sajt egy kis színt kap a tetején.
Nagyon szeretjük az ilyen töltött palacsintákat:)Igencsak laktatósak.
VálaszTörlésHasonlót már én is készítettem.
A palacsinta nálam is jöhet bármikor, bármilyen formában.:)
TörlésNagyon gusztusos!
VálaszTörlés