2013. november 3., vasárnap

Almás csirke - Blogkóstoló, 12. forduló

A Blogkóstoló aktuális fordulója alkalmából, Zsuzsa sorsolása révén Vea receptgyűjteményében kellett körülnéznem, ezt az egyszerűen elkészíthető almás-csirkés finomságot választottam. Ő magvas krumplipürével tálalta, én rizst készítettem hozzá. Köszönöm a receptet!
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell filé
2 db alma
15 dkg füstölt sajt
só, bors
A csirkemellfilét sózzuk, borsozzuk, majd egy olajjal kikent tepsibe fektetjük. Az almákat meghámozzuk, és a csirke tetejére reszeljük. A sajtot is lereszeljük, és az alma tetejére szórjuk. Alufóliával lefedjük a tepsit, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a hús megpuhul. Ekkor levesszük róla a fóliát, és addig hagyjuk a sütőben, amíg a sajt rápirul. 

1 megjegyzés:

  1. Alma és csirke nálam is nyerő páros, csillagos ötös választás! :)

    VálaszTörlés