2015. június 8., hétfő

Epres brownie pohárkrém

Az epres brownie torta tésztájából és krémjéből is maradt egy kicsi, ezért némi eperrel kiegészítve felhasználtam a maradékokat egy pohárkrém készítéséhez. 

Az epret apróra vágjuk és egy pohár aljára szórjuk. Rásimítunk egy réteg epres-tejszínes krémet, majd brownie morzsával megszórjuk. Erre jöhet kevés aprított eper, egy réteg krém, végül tésztamorzsát hintünk a tetejére. Egyszerű, de nagyszerű! :)


1 megjegyzés:

  1. a nagy kedvenc eper, gyönyörűen néz ki, és biztos isteni finom is:) kár, hogy már nem lesz sokáig...tessék, használjuk ki az utolsó eper hajrát, és főzzünk sok sok eperlekvárt :) itt találtok receptet is hozzá http://glurl.co/befozok

    VálaszTörlés