2013. szeptember 20., péntek

Paradicsomos spagetti

Pofonegyszerű és villámgyors étel.

50 dkg paradicsom
1 vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
6-7 bazsalikomlevél
só, bors

fél csomag spagetti

A paradicsomot rövid időre forró vízbe mártjuk, így könnyedén le tudjuk húzni a héjukat. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Rádobjuk az apró darabokra vágott paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük és összefőzzük. Amikor kész, belekeverjük a megmosott, apróra vágott bazsalikomleveleket. A tésztát kifőzzük, és a paradicsomszószhoz keverjük. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk (ami sajnos a fotóról lemaradt). 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése