Ági kérésére a SAD! aktuális fordulójára jobbnál jobb gasztroajándékok készültek, én egy forrócsoki port hoztam. Nem írnék konkrét receptet, mert az összetevők és azok aránya ízlés szerint változhatnak.
Hozzávalók:
kakaópor
kukoricakeményítő
tejpor
fahéj
szegfűszeg
szerecsendió
porcukor/barna cukor
apróra vágott étcsokoládé
Az összetevőket óvatosan befőttes üvegbe rétegezzük, lehetőleg eltérő színű hozzávalók kerüljenek egymásra. A tetejére szórjuk az apróra vágott csokoládét. Forró vízzel és tejjel is fogyaszthatjuk.
De jó ötlet! :) Azt a bögrét ott már viszem is! ;)
VálaszTörlésNagyon jó ötlet! Meg is fogom valósítani! :-))Köszi!
VálaszTörlésNagyon jó ötlet, elkészítettem, annyi különbséggel, hogy kardamom magot tettem bele szegfűszeg helyett... Imádták, köszönöm :)
VálaszTörlés