2013. december 14., szombat

Forrócsoki por - SAD!, 20. forduló

Ági kérésére a SAD! aktuális fordulójára jobbnál jobb gasztroajándékok készültek, én egy forrócsoki port hoztam. Nem írnék konkrét receptet, mert az összetevők és azok aránya ízlés szerint változhatnak.

Hozzávalók:
kakaópor
kukoricakeményítő
tejpor
fahéj
szegfűszeg
szerecsendió
porcukor/barna cukor
apróra vágott étcsokoládé

Az összetevőket óvatosan befőttes üvegbe rétegezzük, lehetőleg eltérő színű hozzávalók kerüljenek egymásra. A tetejére szórjuk az apróra vágott csokoládét. Forró vízzel és tejjel is fogyaszthatjuk.



3 megjegyzés:

  1. De jó ötlet! :) Azt a bögrét ott már viszem is! ;)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ötlet! Meg is fogom valósítani! :-))Köszi!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó ötlet, elkészítettem, annyi különbséggel, hogy kardamom magot tettem bele szegfűszeg helyett... Imádták, köszönöm :)

    VálaszTörlés